світло

тепло

вода

підтримка
У міському управлінні освіти і науки працює гаряча телефонна лінія. За потреби звертайтесь щоп'ятниці з 9.00 до 10.00 за телефоном (03849) 5-15-07. Урядова «гаряча лінія» з питань протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству щодо дітей 15-47. Інспектор ювенальної превенції Придруга Петро Омелянович, тел. 0681004892.
Featured

Тиждень безпеки

Дбаємо про безпеку щодня! Важливі знання про невідомі та вибухонебезпечні предмети отримали сьогодні учні 2-Г класу (вихователь Н.С. Гладюк).

Діти уважно виконували завдання від Патрончика і ще раз пригадали правила поведінки під час повітряної тривоги.

Сьогодні в 3-Д класі (класовод Світлана Морозовська) був проведений єдиний національний урок "Безпечна дорога додому. Мінна безпека". Під час заняття було переглянуто (з подальшим обговоренням) тематичне відео, виготовлено долоньки "Правила моєї безпеки". Крім того, третьокласники виконували завдання Патрона, за що отримали іменні житони.

Під час тижня безпеки життєдіяльності у 1-Б класі вихователем Л.П. Портною було проведено ряд виховних заходів, зокрема бесіда та гра "Кольори безпеки" за допомогою 6 цеглинок Lego (протипожежна безпека), міні-тренінг по інтернетбезпеці. Першокласники відвідали виставу "Світлофор МОРГАЙКО".

В рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху відбулася зустріч представника патрульної поліції з учнями 3-Б та 3-Д класів. В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, визначали порушення як з боку пішохода, так і з боку водія. Також протягом тижня школярі працювали над створенням лепбука "В країні дорожніх знаків", розгадували загадки, переглядали інформаційні відеоролики та мультфільми, виготовили аплікацію "Служби порятунку".

Як результат — діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Чудово завершився Тиждень безпеки у 2-Г класі! Другокласники успішно справились із завданнями інтенсиву "Наш друг — дорожній рух" на платформі "Всеосвіта" та отримали сертифікати. Дякуємо педагогам та батькам, що дбаєте про формування в діток навичок безпечної поведінки та за підтримку їх участі в онлайн-випробуваннях.

 

Наша адреса

32300 Хмельницька обл.,

м. Кам’янець-Подільський,

вул. Героїв Небесної Сотні, 17

E-mail та телефон

kp.nvk14@gmail.com

school14_2007@ukr.net

(03849) 5-14-16 (молодша школа)

(03849) 5-14-26 (старша школа)

Наш хостинг-провайдер