світло

тепло

вода

підтримка
У міському управлінні освіти і науки працює гаряча телефонна лінія. За потреби звертайтесь щоп'ятниці з 9.00 до 10.00 за телефоном (03849) 5-15-07. Урядова «гаряча лінія» з питань протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству щодо дітей 15-47. Інспектор ювенальної превенції Придруга Петро Омелянович, тел. 0681004892.
Featured

Я відкриваю світ звучанням слова...

Уміння донести поетичне слово до слухача так, щоб нікого не залишити байдужим, — це талант!

Вже вдруге наш Ілля Гутник, учень 4-В класу, посідає 1 місце в міському конкурсі читців "Я відкриваю світ звучанням слова..." в номінації "Патріотика, лірика" (молодша група). Щиро вітаємо, пишаємось і віримо, що попереду у тебе, Іллюшо, багато перемог! Дякуємо учителю початкових класів Світлані Владишевській, яка привела Іллю до перемоги! Вдячні батькам за підтримку нашого талановитого учня!

 

Справжні емоції та неповторність сценічного образу привели до перемоги (1 місце) Злату Волошину, ученицю 6-Б класу, у міському конкурсі читців "Я відкриваю світ звучанням слова..." в номінації "Патріотика, лірика" (середня група). Наші вітання тобі, Злато! Неси українське слово до глядача і надалі, популяризуй рідну мову, досягай висот! Вдячні педагогам та батькам за підготовку учениці до конкурсу!

 

Неабиякий хист треба мати, щоб читати гумор! А донести зміст байки до слухача — це справжнє мистцтво! Щиро вітаємо нашого Іллю Коваля, учня 4-Б класу, який посів ІІ місце у міському конкурсі читців "Я відкриваю світ звучанням слова..." у номінації "Гумор" (молодша група). Зичимо нашому гумористу нових досягнень і перемог! Подяка учителю початкових класів Ірині Гвоздій та батькам за підготовку Іллі до конкурсу.

 

 

Наша адреса

32300 Хмельницька обл.,

м. Кам’янець-Подільський,

вул. Героїв Небесної Сотні, 17

E-mail та телефон

kp.nvk14@gmail.com

school14_2007@ukr.net

(03849) 5-14-16 (молодша школа)

(03849) 5-14-26 (старша школа)

Наш хостинг-провайдер